Предмет: "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Професія: Кухар 3-го розряду
Розроблено пакет презентацій до уроків згідно навчального плану.
Харчові речовини
Вода. Мінеральні речовини
Вуглеводи. Пектинові речовини
Білки. Класифікація, вміст у продуктах
Жири. Класифікація, вміст у продуктах
Вітаміни
Ферменти. Інші речовини
Овочі, гриби: Обробка, продукти їх переробки
Хімічний склад і харчова цінність овочів
Механічна кулінарна обробка бульбоплодів
Механічна кулінарна обробка коренеплодів
Механічна кулінарна обробка капустяних, салатно-шпинатних овочів
Механічна кулінарна обробка пряних, десертних, цибулевих овочів
Механічна кулінарна обробка плодових овочів
Механічна кулінарна обробка грибів
Прості форми нарізання овочів
Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Родини риб
Механічна кулінарна обробка лускатої риби
Механічна кулінарна обробка безлускатої риби та окремих видів риб
Посібник "Механічна кулінарна обробка риби"
М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Класифікація м’яса
Технологічний процес обробки м’яса яловичини
Технологічний процес обробки м’яса свинини, баранини, телятини
Приготування котлетної маси на напівфабрикатів з неї
Значення та класифікація сільськогосподарської птиці
Обробка сільськогосподарської птиці та дичини
Механічна кулінарна обробка субпродуктів
Теплова кулінарна обробка продуктів
Значення теплової обробки
Основні способи теплової обробки
Допоміжні та комбіновані способи теплової обробки
Харчові жири
Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
Харчова цінність і асортимент круп, бобових, макаронних виробів
Підготовка круп, бобових, макаронних виробів до варіння
Способи варіння каш
Технологія приготування супів
Значення перших страв у харчуванні
Характеристика заправних перших страв
Технологія приготуваняя юшок картопляних, з крупами, бобовими та макаронними виробами
Характеристика та асортимент молока
Характеристика молочнокислих продуктів
Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв
Характеристика та механічна кулінарна обробка яєць
Технологія приготування страв з овочів
Значення страв з овочів, страви з варених, припущених овочів
Страви із смажених овочів
Страви із запечених овочів
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
Характеристика борошна пшеничного
Приготування прісного тіста та виробів з нього
Професія: Кухар 3-го розряду
Розроблено пакет презентацій до уроків згідно навчального плану.
Харчові речовини
Вода. Мінеральні речовини
Вуглеводи. Пектинові речовини
Білки. Класифікація, вміст у продуктах
Жири. Класифікація, вміст у продуктах
Вітаміни
Ферменти. Інші речовини
Овочі, гриби: Обробка, продукти їх переробки
Хімічний склад і харчова цінність овочів
Механічна кулінарна обробка бульбоплодів
Механічна кулінарна обробка коренеплодів
Механічна кулінарна обробка капустяних, салатно-шпинатних овочів
Механічна кулінарна обробка пряних, десертних, цибулевих овочів
Механічна кулінарна обробка плодових овочів
Механічна кулінарна обробка грибів
Прості форми нарізання овочів
Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Родини риб
Механічна кулінарна обробка лускатої риби
Механічна кулінарна обробка безлускатої риби та окремих видів риб
Посібник "Механічна кулінарна обробка риби"
М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
Класифікація м’яса
Технологічний процес обробки м’яса яловичини
Технологічний процес обробки м’яса свинини, баранини, телятини
Приготування котлетної маси на напівфабрикатів з неї
Значення та класифікація сільськогосподарської птиці
Обробка сільськогосподарської птиці та дичини
Механічна кулінарна обробка субпродуктів
Теплова кулінарна обробка продуктів
Значення теплової обробки
Основні способи теплової обробки
Допоміжні та комбіновані способи теплової обробки
Харчові жири
Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв
Харчова цінність і асортимент круп, бобових, макаронних виробів
Підготовка круп, бобових, макаронних виробів до варіння
Способи варіння каш
Технологія приготування супів
Значення перших страв у харчуванні
Характеристика заправних перших страв
Технологія приготуваняя юшок картопляних, з крупами, бобовими та макаронними виробами
Характеристика та асортимент молока
Характеристика молочнокислих продуктів
Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв
Характеристика та механічна кулінарна обробка яєць
Технологія приготування страв з овочів
Значення страв з овочів, страви з варених, припущених овочів
Страви із смажених овочів
Страви із запечених овочів
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
Характеристика борошна пшеничного
Приготування прісного тіста та виробів з нього
Комментариев нет:
Отправить комментарий